Som enda skandinaviska webbutik kan vi stolt erbjuda HHBB-huvudlag och Hoof Armor - nya lösningar på gamla problem. Här hittar du även Ergo Shape - skoriktaren som sparar din hörsel!   /Kerstin Kemlén

Horseexplores kuskar 

Horseexplore webbutik sponsrar två travkuskar:

LiseLotte Lindkvist, Skellefteåtravet, som jag använt som kusk och montéryttare när jag själv var igång och startade mina hästar. Lotta har erfarenhet av jobb i proffsstall och har kört många lopp och ofta blivit uppsatt bakom besvärliga hästar.  Själv har hon tränat och tävlat med Frode Viking, nu 15 år, som ingen annan kusk ville köra. Lotta och Frode har tillsammans kört in nästan en halv miljon kronor i prispengar. Efter att hon själv varit i depå några år och blivit åtgärdad i kroppen med gott resultat, så börjar hon komma igång igen. 

LiseLotte Lindkvist Apache du Noyer 2019

Här är Lotta på startvolten med Apache du Noyer, tränad och ägd av B-tränare Susanne Granberg, Umåker. (Foto Susanne Granberg).

Jean Douet, Solvalla, är från Frankrike men bor i Stockholm tillsammans med Emilia och deras son. Emilia är från Boden och henne har jag följt sedan ponnytravsåren, via Wången till att bli professionell hästskötare i både Sverige och Frankrike. Emilia är numera B-tränare och lärare på Travskolan på Solvalla och Jean har körlicens. Tillsammans tränar de treårige Västerbo Angelo som ägs och har fötts upp av Emilas mamma (Kia Granström, hon som fixar resorna åt Sveriges travkuskar via Företagsresor, Boden), en god vän till mig sedan många år.

Jean Douet Topover Solvalla maj 2019 foto: Adam Ström

Här Jean vid segercermonin på Solvalla efter skojig seger med Topover maj 2019. Hästens tog sin andra seger och på nytt rekord, ägd och tränad av Roland Lindgren, B-tränare, Solvalla. Grattis säger vi. Lägg märke till HoofArmor loggan! (Foto: Adam Ström)

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter

Handla

Information