Som enda webbutik kan vi stolt erbjuda HHBB-huvudlag. Vi är skandinavisk distributör av Hoof Armor - ny lösning på gamla problem. Här hittar du även Ergo Shape - skoriktaren som sparar din hörsel - och Felix Hunger hakrem som gör arbetslivet lättare för din häst./Kerstin Kemlén

Inget lerdamm i näsan längre

Nu är det tiden då man är täckt av lerdamm och har näsan och munnen full av hår. Förut brydde jag mig inte om alla de små dammpartiklarna som jag drog in i näsan när jag borstade hästar som badat i lera. För att inte tala om när det yr hår och stöv då sommarpälsen släpper och vinterpälsen är på väg. Efter att ha irriterat luftvägar år ut och år in … har haft hästen sedan 1976… så kom coronapandemin med lösningen för mig.

Det har funnits perioder då jag provat vanliga pappersmunskydd men de höll ju inte, gick bara att använda en gång. Men nu har jag det perfekta stallmunskyddet – tillverkat av elastiskt tvättbart material och i grunden avsett för att reducera coronavirus.

Munskyddet är av polyester och spandex och formsytt – 3D fitting kallas det. Smidigt och följsamt och mjukt, och sedan är det bara att skölja av det och låta det torka en stund så är det redo att mota stallpartiklar igen. Helt suveräna tycker jag och dessutom hållbara, alla rätt med andra ord.

Munskydden finns här i webbutiken. Kolla in munskydden här – så slipper du snyta damm och kraxa hästhår.

Kerstin 2022 10 13

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Produkter

Handla

Information