Som enda skandinaviska webbutik kan vi stolt erbjuda HHBB-huvudlag och Hoof Armor - nya lösningar på gamla problem. Här hittar du även Ergo Shape - skoriktaren som sparar din hörsel!   /Kerstin Kemlén

Kampanjer och erbjudanden - Hoof Armor - FRI FRAKT inom Sverige

Hoof Armor används för att förbereda hovar inför barfotagång och kan användas både på skodd och barfota häst. För travhästar används Hoof Armor året runt och när det är dags att starta barfota igen - läs travtränares feedback.

Hoof Armor används även vid hovrehabilitering och som hovvårdsprodukt för såväl barfota somn skodda hästar.

 

Vi har FRI FRAKT PÅ HOOF ARMOR-produkter inom Sverige. Passa på!

 

Hoof Armor är dessutom en del i hovslagarnas verktygslåda - ett hovvårdskoncept som håller den sunda hoven frisk och stark, som används vid hovreab och skyddar både skodd och oskodd hov mot markens mikroorganismer. 

Konceptet är mycket enkelt:

  1. Verka hoven
  2. Borsta bort alla lösa delar och annat smuts
  3. Torka med hårtork eller värmepistol hoven så den blir torr (eller stå någon timme på torrt strö om hoven bara är lite fuktig)
  4. Applicera Hoof Armor - pudra hovens undersida så att den inte smetar av mot gummimattor eller cementgolv innan den härdar ihop med sulhornet. KLART!

När det är dags att verka - efter ca 6 veckor - så gör du om exakt samma procedur  1-4 . Efter tre verkningar och appliceringar av Hoof Armor så kan du se tecken på att hoven utvecklats.

Det är härligt att se hur sulan blir tjockare! Och att se hästen röra sig bättre. Alla blir glada av att förbättringar och därför ger vi dig rejäl rabatt på Hoof Armor!

 

HOOF ARMOR - storpack 5 Refill (räcker till 40 hovar) 

 

HOOF ARMOR Kom igång Starter Kit - allt du behöver för att börja använda Hoof Armor

 

HOOF ARMOR 1 st Refill (räcker till 8 hovar)

 

Åter till förstasidan

Produkter

Handla

Information