Som enda webbutik kan vi stolt erbjuda HHBB-huvudlag. Vi är skandinavisk distributör av Hoof Armor - ny lösning på gamla problem. Här hittar du även Ergo Shape - skoriktaren som sparar din hörsel - och Felix Hunger hakrem som gör arbetslivet lättare för din häst./Kerstin Kemlén

Bettlöst på flera vis

Hippson utvärderar Cooks bitless Bridle

Utvärdering av veterinär Ylva Rubin i Hippson 2012

 

Den här utvärderingen av Cooks Bitless Bridle gjordes 2012 av veterinär Ylva Rubin som rider dressyr och specialiserat sig inom hästtandvård och hästens munhåla. Hon har även utbildad stallchef och har dessutom gått som lärling hos hästtandläkare Torbjörn Lundström.

Jag började sälja Cooks bitless Bridles 2010 i samband med att Cook och jag utvecklade travvarianten HHBB (Harness Horse Bitless Bridle) till min starthäst. Tillverkningen av HHBB kom igång i USA och sedan tog jag över konceptet. 

Nu har jag i samverkan med Cook och andra forskare tagit allt ett steg vidare - Felix Hunger hakrem är allt som behövs för att hästen ska kunna andas och röra sig normalt och slippa smärta. CBB och Felix Hunger hakrem finns i webbutiken.

 2021-01-18
Produkter

Handla

Information