Som enda webbutik kan vi stolt erbjuda HHBB-huvudlag. Vi är skandinavisk distributör av Hoof Armor - ny lösning på gamla problem. Här hittar du även Ergo Shape - skoriktaren som sparar din hörsel - och Felix Hunger hakrem som gör arbetslivet lättare för din häst./Kerstin Kemlén

Fri från cancer firar med långritt

Idag har vi skickat iväg ett viktigt och inspirerande paket fullt med Hoof Armor. Mottagaren är en kvinna i 50-årsåldern som tillsammans med vänner ska bege sig ut på sitt livs äventyr.

Hon är fri från cancern, kommer från Storbrittanien liksom tre av hennes vänninor. I slutet av mars kommer hästar och väninnor över till Sverige för att under vårvintern göra de sista förberedelserna inför långturen. En kvinna från Holland, boende i Sverige, ansluter också.

Hon hörde av sig till Hoof Armor eftersom hon rider barfota och hade läst om produkten. Brenda på Hoof Armor, USA och Horseexplore, Sverige kom överens om att stötta expeditionen.

Kvinnorna utmanar verkligen sig själva. Deras planerade ritt sträcker sig över 60 mil, matdepåer ska placeras ut och smartaste vägval ska ritas in på kartor. Inom gruppen finns bred kompetens - en är veterinär och en annan är hovvårdare. 

Hoof Armor, USA, bidrar med Hoof Armor och vi på Horseexplore webbutik bidrar med det praktiska kring användning av hovarmering.

Vi kommer att fortlöpande berätta om hur det går för detta gäng som planerar att starta långritten om 3 månader - 28 maj 2018.

OM du är intresserad av att följa detta äventyr och få rapporter så anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

 2018-02-27
Produkter

Handla

Information