Som enda webbutik kan vi stolt erbjuda HHBB-huvudlag. Vi är skandinavisk distributör av Hoof Armor - ny lösning på gamla problem. Här hittar du även Ergo Shape - skoriktaren som sparar din hörsel - och Felix Hunger hakrem som gör arbetslivet lättare för din häst./Kerstin Kemlén

Hoof Armor - ingen karens

Varje år kontrollerar David Jones, Hoof Armor, USA, Svensk Travsports karenstidslistors uppdateringar.

Karenstider inför start finns angivna för alla slags läkemedel och även för diverse örter och andra växter. Karenstidslistan finns på engelska på Svensk Travsports site och David går igenom den och skriver därefter ett statement där han som företag går i god för att Hoof Armor inte innehåller inredienser med karenstid.

För mig som skandinavisk distributör ger detta en trygghet - jag vet och har papper på att innehållet inte förändrats. För företaget Hoof Armor innebär det också en trygghet eftersom de årligen blir uppdaterade och lär sig hur svensk hästsport ser på olika läkemedel. Det är helt andra regler i USA. Vi blir förvånade båda två när vi ser att samma preparat/läkemedel/naturbaserade ingrediens uppfattas så olika. En häst är väl en häst på båda sior av Atlanten... eller är det inte så?

Till dig som tävlar - 2020 års intyg => Hoof Armor har 0 timmars tävlingskarens - du kan känna dig trygg!2020-01-06

Produkter

Handla

Information