Som enda webbutik kan vi stolt erbjuda HHBB-huvudlag. Vi är skandinavisk distributör av Hoof Armor - ny lösning på gamla problem. Här hittar du även Ergo Shape - skoriktaren som sparar din hörsel - och Felix Hunger hakrem som gör arbetslivet lättare för din häst./Kerstin Kemlén

Polar Pad genomgår kvalitetskontroll

Polarprod AB tillverkar snöklampningsskyddet Polar Pad och lämnar säsongs- och fabrikationsgaranti.

"Vi har inte många reklamationer per år och vi ersätter alltid med ett nytt par där de kan påvisa att det är fabrikationsfel och även där det råder viss tveksamhet. Nöjd kund återkommer."

 

En kund som handlat via Horseexplore har haft upprepade problem med sina Polar Pad. Reklamerade har ersatts med nya men problem kvarstår och nya uppstår.

En annan kund från samma geografiska område, som har PolarPad från samma parti, har kontaktats av Horseexplore och fått frågor om produkten. Den kunden är nöjd och har inga anmärkningar på Polar Pad.

 

Det finns många faktorer - både vid tillverkning och användning - som inverkar på produktens funktionalitet och hållbarhet. Här några exempel som Polarprod AB ger:

  • Tillverkningsprocessen - gjutningsfel, brickorna inte blivit härdade korrekt.
  • Användning av stämpelskor med vass innerkant  - rätt vanligt just till travskor,  Polarprod AB rekommenderar köparen att runda av innerkanten med en liten fil eller dyligt.
  • Hästar som skrapar hoven med trakten först  - onaturlig brytning uppstår då. 
  • Hästen kommer åt sulan  - när sulan inte är korrekt klippt. Vid snöpulsning då hästen tar längre steg, trampar på skon men kommer även åt sulan etc.
  • Kunden kilar in sulan i trakten - det ska man inte göra. 

Polarprod AB hälsar att ni kan skicka tillbaka trasiga PolarPad. Om plasten är borta finns ju brickorna/brickrester kvar - skicka brickorna.

Horseexplore stoppar tillfälligt försäljningen av Polar Pad i väntan på Polarprod ABs utredning och resultat.

 

 

 

 

 2017-03-22
Produkter

Handla

Information